Επικαιρότητα

Κοινωνική συναναστροφή με φίλους στην Κρυοπηγή... Μια ιδιαίτερη βραδιά για όλους μας

vradia1
Τελικά, δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα για να περάσει κανείς μια πολύ όμορφη βραδιά, ανάμεσα σε φίλους. Καταρχήν χρειάζεται καλή διάθεση και ένας στοιχειώδης προγραμματισμός. Και τα δυο υπήρχαν από τη μεριά των φίλων μας, ώστε η βραδιά να κυλήσει υπέροχα.

vradia2
Είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε λίγο στο κτήμα του σπιτιού στην Κρυοπηγή και θαυμάσουμε τα έργα των ανθρώπων. Ξέρετε μερικές φορές δεν αρκούν τα χρήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες. Χρειάζεται, κυρίως αυτό, γούστο στη διακόσμηση του περιβάλλοντα χώρου.

vradia3
Μεγάλες μαρμάρινες δημιουργίες υπήρχαν παντού. Κατανεμημένες όχι άναρχα αλλά με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Όπως αυτός ο αετός που τραβά το ενδιαφέρον του επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Αφού πήρα την άδεια του ιδιοκτήτη δεν χόρταινα να φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου.

vradia4
Ο κ. Νίκος, ο ιδιοκτήτης, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος... Κάθισε μαζί μας στο τραπέζι και μοιράστηκε μερικά από τα μοναδικά κρασιά από τη συλλογή του και τις εμπειρίες μιας ζωής, άλλες με πολύ αγάπη κι άλλες με πίκρα. Ανθρώπινα συναισθήματα...

vradia5
Είναι εδώ στην Κρυοπηγή από τη δεκαετία του '90 αν και η καταγωγή του ερίζει από τη Δράμα. Δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις μαρμάρων και κρασιών. Απλός, σοβαρός, μας άνοιξε την καρδιά του και απ' ότι έδειξε καθώς αποχωρούσε, χάρηκε την παρέα μας, όσο κι εμείς.

vradia6
Αλλά και οι αδελφοί που μας φιλοξένησαν, εξαιρετικοί. Εργάζονται εκεί με γνωστά, στο, ιδιοκτήτη, τα πιστεύω τους, πράγμα που εκείνος εκτιμάει ιδιαίτερα καθώς, όπως μας είπε, η εμπιστοσύνη για την ευθύτητα και την τιμιότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι υποδειγματική.

vradia7
Ειλικρινά, ήταν για μας μια ξεχωριστή βραδιά που την απολαύσαμε καθώς μετά το φαγητό, όπως συνηθίζεται μοιραστήκαμε εμπειρίες. Και οι ίδιοι ήρθαν πριν τρία χρόνια εδώ "για λίγο", να βοηθήσουν στις τοπικές ανάγκες. Και είναι ήδη τρία χρόνια...

vradia8
Αυτός ο μικρός σκυλούνος "έκλεψε" τις καρδιές όλων μας... Είναι μόλις τεσσάρων ετών, χαδιάρης και παιχνιδιάρης. Και όπως μας είπαν οι αδελφοί μας θα μας τον φέρουν του χρόνου τον Ιούλιο, στη Διεθνή της Αθήνας να τον φιλοξενήσουμε σπίτι μας...