Επικαιρότητα

Ελάτε να σας πάμε μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Είναι όμορφα

smart.park1.210422
Το Smart Park είναι ένας καλά οργανωμένος χώρος σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, για αγορές, καφέ, φαγητό, βόλτα. Διαθέτει πολλές μάρκες καταστημάτων για παιδικά, γυναικεία και ανδρικά είδη ένδυσης και δώρα. Εδώ βρέθηκαν, μια από τις προηγούμενες μέρες, η Σούλα με την Πόπη.

smart.park2.210422
Έχει πολύ ωραία καφέ για ξεκούραση και κάποιες καλές επιλογές για φαγητό. Παιδικές χαρές για τους μικρούς φίλους. Άνετοι, δωρεάν χώροι στάθμευσης. Ένα ωραίο Εμπορικό κέντρο στον ίδιο χώρο με το McArthur Glen, μεγάλη ποικιλία και και αν τελικά ψωνίσεις πάνω από 50 ευρώ, έχεις κουπόνι δωρεάν επιστροφής, μέσω Αττικής Οδού.

smart.park3.210422
Βέβαια μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Οι τιμές είναι οι ίδιες με τα αντίστοιχα καταστήματα στην Αθήνα (σε ότι αφορά αλυσίδες καταστημάτων) και γενικά απέχει πολύ από τον χαρακτηρισμό Outlet mall Αμερικής. Αλλά είναι μια καλή προσπάθεια για τα ελληνικά δεδομένα.

smart.park4.210422
Το Smart Park βρίσκεται σε 10 λεπτά απόσταση από τις περισσότερες εισόδους της Αττικής Οδού, και όπως είπαμε, ιδιαίτερα αν είστε γυναίκα, θα νιώσετε τη χαρά από τις αγορές. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τι είδαμε εμείς όταν το επισκεφτήκαμε, πρόσφατα.

smart.park5.210422
Πώς μπορείτε να πάτε; Από κέντρο: τέλος περιφερειακής Υμηττού προς Ραφήνα ή Λεωφόρος Μεσογείων / Μαραθώνος προς Σπάτα. Από βόρεια και δυτικά προάστια: Αττική Οδός – Έξοδος 16P (προς Ραφήνα). Από νότια προάστια και Αεροδρόμιο: Αττική Οδός – Έξοδος 18 (προς Σπάτα)

smart.park6.210422
Αν θέλετε να πάτε με τη συγκοινωνία χρησιμοποιήστε τη Γραμμή 319 «Σταθμός Δουκ. Πλακεντίας – Σπάτα – Εκπτωτικό Χωριό». Κάθε 30 λεπτά περίπου έχει δρομολόγια με πρώτη αναχώρηση από Σταθμό Δουκ. Πλακεντίας στις 06.55 και τελευταία στις 21.50