Επικαιρότητα

Κάπως έτσι βρήκαμε τη Ζαγορά του Πηλίου... Επιστροφή, ύστερα από πέντε χρόνια!

zagora1.070522
Πραγματικά, έτσι είναι. Επιστρέψαμε στη Ζαγορά του Πηλίου ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Γενάρης του 2017 ήταν τότε. Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα που κάναμε. Και δείτε πώς είναι τώρα, ανοιξιάτικα. Ολάνθιστη και μοσχομυρισμένη!

zagora2.070522
Δυστυχώς τότε δεν μπορέσαμε να περπατήσουμε το Πήλιο. Όπως βλέπετε ΕΔΩ την επόμενη μέρα που ξυπνήσαμε τα βρήκαμε όλα χιονισμένα. Πού να πας έτσι και τι να δεις από το πανέμορφο Πήλιο; Όταν όλα γύρω σου είναι λευκά, χάνεις την υπέροχη ομορφιά των χρωμάτων.

zagora3.070522
Το μέρος μας αρέσει, όπως και οι άνθρωποι τους. Γι' αυτούς έχουμε ξαναγράψει στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Δείτε ΕΔΩ ένα δημοσίευμα που κάναμε τον Μάη του 2017. Πάντα τους έχουμε στο μυαλό μας. Και τώρα θα έχουμε τη χαρά να τους ξαναδούμε από κοντά.

zagora4.070522
Παντού "μυρίζει" άνοιξη. Και δεν ξέρω ή μάλλον ξέρω το γιατί μας αρέσει. Δείτε ΕΔΩ το μέρος, μια άλλη εποχή από το όχι και τόσο μακρινό 2018. Απρίλιος μήνας ήταν και η φύση έμοιαζε λιγάκι με τη σημερινή που συναντήσαμε, αν και είμαστε πια στο Μάη, οπότε...

zagora5.070522
Αλλά ΕΔΩ τα χιόνια είναι στο φόρτε τους. Τον Μάρτιο φέτος το κάναμε αυτό το δημοσίευμα στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Απίστευτη ομορφιά! Αλλά και τώρα και φαντάζομαι και το καλοκαίρι θα είναι υπέροχα. Η δροσιά του το κάνει να ξεχωρίζει ως χωριό, τη Ζαγορά.

zagora6.070522
Τους είδαμε να μαζεύουν μήλα τον Οκτώβρη του 2017. Δείτε ΕΔΩ. Η Ζαγορά φημίζεται για τα μήλα της. Θα ψάξουμε τις μέρες που θα μείνουμε εδώ για να δούμε αν υπάρχουν. Και φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος του Πηλίου!