«Η Αγάπη Εποικοδομεί», λοιπόν! Υπέροχες στιγμές γεμάτες καλούς πνευματικούς καρπούς

Γράφτηκε από τον/την Νίκος Θεοδωράκης. Posted in Παρηγοριά

sinelefsi1.230220
Εικόνες από τη χθεσινή Συνέλευση Περιοχής...Ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που μας εμψύχωσε όλους, όσους το παρακολουθήσαμε... Είναι το πιο όμορφα πνευματικά στρωμένο τραπέζι, από τον Ιεχωβά. Μια εξαιρετική εμπειρία που αποτυπώθηκε βαθιά στην καρδιά μας και θα μείνει για να μας ωφελήσει τα μέγιστα.

sinelefsi2.230220
Στην κατάμεστη αίθουσα της Μαλακάσας, το θέμα ήταν «Η Αγάπη Εποικοδομεί» και βασίζονταν στο 1 Κορινθίους 8:1 που λέει: Σχετικά με την τροφή που έχει προσφερθεί στα είδωλα ισχύει το εξής: Ξέρουμε ότι όλοι έχουμε γνώση. Η γνώση κάνει κάποιον να φουσκώνει από υπερηφάνεια, αλλά η αγάπη εποικοδομεί.

sinelefsi3.230220
Η βασική ομιλία είχε για τίτλο της: «Η Γνώση Κάνει Κάποιον να Φουσκώνει από Υπερηφάνεια, Aλλά η Αγάπη Εποικοδομεί». Ακολούθησε ένα Συμπόσιο: Εποικοδομούσαν τους Άλλους. Τρία πρόσωπα: Βαρνάβας, Παύλος, Δορκάς. Και μετά: Στη Διακονία, να Προσφέρετε Κάτι Περισσότερο από τα Καλά Νέα.

sinelefsi4.230220
Βαφτίστηκαν 10 νέοι αδελφοί, ενώ στην πρωινό πρόγραμμα ήταν παρόντες 1404 άτομα. Κάτι λιγότεροι ήταν στο απογευματινό. Η Δημόσια Γραφική Διάλεξη είχε για θέμα της: Η Γνήσια Αγάπη Υποστηρίζει την Αλήθεια —Πώς; Ακολούθησε άλλο ένα Συμπόσιο με θέμα: Να Συμβάλλετε στην Αύξηση του Σώματος. Να Αγαπάτε τη Γραφική Αλήθεια. Να Υποστηρίζετε τη Σοφία των Εντολών του Θεού. Να Εποικοδομείτε τους Ομοπίστους Σας

sinelefsi5.230220
Πολύ ενθαρρυντική ήταν η τελική ομιλία του επισκόποτυ, με θέμα: «Όλα Όσα Κάνετε να Γίνονται με Αγάπη». Μια επανάληψη όλων των βασικών μερών του προγράμματος που μας άγγιξε την καρδιά, μας έδωσε δύναμη και μας υποκίνησε να συνεχίσουμε τον καλό αγώνα της πίστης στην καθημερινότητα μας κάνοντας την τρόπο ζωής.

sinelefsi6.230220
Και ιδού τι μάθαμε: Πώς είναι η αγάπη ανώτερη από τη γνώση; (1 Κορ. 8:1) Πώς μπορούμε να εποικοδομούμε την εκκλησία όπως έκαναν και κάποιοι υπηρέτες του Θεού στο παρελθόν; (Ρωμ. 13:8) Πώς μπορούμε να προσφέρουμε τον εαυτό μας σε όσους συναντάμε στη διακονία; (1 Θεσ. 2:7, 8) Πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην αύξηση του σώματος της Χριστιανικής μας αδελφότητας; (Εφεσ. 4:1-3, 11-16· 1 Θεσ. 5:11) Πώς μπορούν όλα όσα κάνουμε να γίνονται με αγάπη; (1 Κορ. 16:14)