Τα δικά μου

Και κάπως έτσι περάσαμε στο δεύτερο στάδιο, στην τοποθέτηση της νέας μας κουζίνας...

nea.kuzina1.100222
Σας είχαμε δώσει ένα δημοσίευμα από το ξήλωμα της παλιάς κουζίνας. Δείτε το ΕΔΩ. Και σήμερα θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στην ενότητα "τα δικά μας", επειδή θέλουμε να το καταγράψουμε ως ένα βήμα μεγάλο για μας. Την αρχή έφτασε το φορτωμένο φορτηγό με τα νέα έπιπλα...

nea.kuzina2.100222
Ήταν κομμάτια κι εγώ που είμαι άσχετος με όλα αυτά, δεν ήξερα πως θα μονταριστούν και θα φτιαχτούν ως ένα ενιαίο και λειτουργικό σύνολο. Αλλά οι άνθρωποι ήταν της δουλειάς και ήξεραν ακριβώς πώς να κινηθούν. Τα ανέβασαν λοιπόν πάνω στο σπίτι και άρχισαν να τα τοποθετούν.

nea.kuzina3.100222
Τίποτα δεν είναι απλό και εύκολο... Δυο μέρες χρειάστηκαν μέχρι να το ολοκληρώσουν. Σήμερα δεν θα τη δείτε ολοκληρωμένη. Είπα να ακολουθήσουμε τα βήματα τους, για να πάρουμε μια γεύση από το πώς στήνεται μια κουζίνα. Και κατέγραψα καρέ καρέ τη δουλειά τους.

nea.kuzina4.100222
Με προσοχή και χωρίς βιασύνη. Με αλφάδιασμα για να έχουν την απαραίτητη αισθητική ακόμα κι αν οι τοίχοι είχαν ατέλειες, όλα λειτούργησαν άψογα. Και σιγά σιγά άρχιζε να παίρνει σχήμα. Τι μικρά ξύλινα κιβώτια, άρχιζαν να σχηματίζουν κάτι εξαιρετικά ωραίο.

nea.kuzina5.100222
Κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο, έχει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από το άλλο. Κι αυτό έγινε σκόπιμα. Ήθελα να το δω εγώ που το παρατηρούσα και να το μοιραστώ μαζί σας και το έκανα προσεκτικά, επειδή έτσι ακριβώς έπρεπε να γίνει ένα ζωντανό ρεπορτάζ.

nea.kuzina6.100222

Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να τη δείτε ολοκληρωμένη. Αλλά το πράγμα μπήκε σε μια σειρά. Καιρός τώρα να ρίξουμε το βάρος μας στα υδραυλικά, στα ηλεκτρικά και στον πλακά... Εκτιμώ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι.